Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Tonga

Некретнина на продају у Тонги

Краљевина Тонга налази се између Фиџија и Ниуе, источно од Аустралије, одмах испод Самое, у јужном Тихом океану. Тонга је последња полинезијска монархија на Тихом океану. Тонга се састоји од више од 150 острва и често је називају „Пријатељска острва“, име је дао капетан Цоок захваљујући примљеном пријатељском пријему.

Главно острво, Тонгатапу, заштићено је лагунама и кречњачким литицама. Овде је сеоска престоница Нуку'алофа.

Веома је тешко купити некретнину на продају у Тонги.

За разлику од осталих пацифичких острвских земаља, на Тонги не постоји додирна тачка. Тонга практикује донекле феудални систем власништва над земљом. Цела земља Тонга припада краљу, па стога краљ може племићима и поглаварима доделити једно или више имања која ће постати њихово наследство. Власништво над овом имовином прешло је само на мушке чланове породице или клана. Сваки мушкарац старији од 16 година има право на 8,25 хектара пољопривредног земљишта и малу парцелу за изградњу своје куће.

 

Странци могу изнајмити земљу до 99 година, уз одобрење владе. Власници имовине која се продаје у Тонги могу да изнајме само пет% укупне површине своје имовине. Није дозвољена продаја земље.

Зашто је некретнина на продају у Вава'у Тонги тако јефтина?

У поређењу са другим острвским земљама, попут Фиџија, цене Тонге су толико испод Фиџија да се мора нешто сумњати. Управо зато што постоје разлози због којих Тонга има врло сумњиву цену по ниским ценама.

Разлог број један за нижу цену у Тонги је; земљу на Тонги не можете „купити“, можете је само изнајмити. Закуп се генерално сматра не тако скупим као поседовање, отуда и најнижа цена стицања земљишта.

Дакле, ако желите да купите некретнину на продају у Тонги, боље је да контактирате квалификованог консултанта.

  •  
    Селим се у Тонгу. Емигранти и живе у Тонги.

        Да ли сањате рај, али не знате коју дестинацију одабрати? Да ли сте уморни од уобичајене рутине која је све више и више монотона и понављајућа? Признајте: можете ли замислити себе на топлом и сунчаном мјесту, у потпуној релаксацији, али не знате како да остварите свој сан? Не брините! Ми у ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Закуп на 99 година у селу Тоула, Вава'у, Тонга Лот на океану у Тонги за 5.000 УСД или Б / О Тражена цена: 5.000 америчких долара (по договору - дост...
Cod. 21985

Prodaja Острво, Tonga, Ha'pai, Lulunga, N/A

174,279,936.00RSD
Prodaja
Острво

60000 m²
Приватно острво за продају у Краљевини Тонге 75 година закуп преносива, обновљива. Изградите приватној вили ортоуристиц одмаралишта.
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB